nieuwsbrief februari 13 logo bol

Samenwerking CED-Groep met Stichting Vreedzaam

Met ingang van 1 januari 2015 is het dienstverband tussen Leo Pauw, de initiatiefnemer en ontwikkelaar van De Vreedzame School, en de CED-Groep in goed overleg beëindigd. Dit betekent dat de projectleiding van De Vreedzame School nu volledig in handen is van Mirjam van der Ven. Leo Pauw blijft met name de (door)ontwikkelactiviteiten rondom De Vreedzame School en De Vreedzame Wijk verzorgen, maar dan vanuit Stichting Vreedzaam.

Stichting Vreedzaam is opgericht door Leo Pauw en Caroline Verhoeff (zij was directeur van de eerste Vreedzame school in Nederland, en is mede-ontwikkelaar en coördinator van De Vreedzame Wijk). De CED-Groep blijft inhoudelijk eigenaar van zowel het programma De Vreedzame School als De Vreedzame Wijk en verzorgt de landelijke coördinatie en verspreiding van De Vreedzame School. Invoering van De Vreedzame Wijk vindt plaats onder begeleiding van Stichting Vreedzaam. Beide partners voeren hun activiteiten uit in nauwe samenwerking.

Kijk voor meer informatie ook op Wie zijn wij?

CED-Groepstichtingvreedzaam