vreedzaamactueel

Augustus 2017

nieuwbriefaanmeldennieuwbriefarchief

Website en Deelnemers Domein van De Vreedzame School vernieuwd
De website van De Vreedzame School is in een nieuw jasje gestoken! Niet alleen de publieke pagina’s, ook het Deelnemers Domein is volledig vernieuwd. Naast o.a. een verbeterde structuur en nieuwe filmpjes is er op elke lespagina van het Deelnemers Domein nu ook een button naar de lesondersteuning op Presenter.

Informatie voor Vreedzame Scholen
Iedere leerkracht krijgt vanaf nu een eigen inlog. Vreedzame School accounthouders ontvingen hierover eerder een bericht. Zij kunnen door dat bericht te beantwoorden nieuwe inlogcodes voor zichzelf aanvragen en vervolgens inlogcodes voor collega's aanmaken. Bent u accounthouder maar heeft u geen bericht ontvangen, neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vreedzame School accounthouders ontvangen bij hun nieuwe inloggegevens een korte handleiding en meer informatie over het aanmaken van inlogcodes voor collega's.

Gratis proefperiode
Alle Vreedzame Scholen kunnen tot aan de herfstvakantie gratis kennismaken met de vernieuwde Deelnemers Domein, daarna bieden we een jaarabonnement aan.
Als alle aanvragen voor een nieuwe inlogcode succesvol zijn afgehandeld gaat de oude website in de loop van september uit de lucht.

Informatie voor trainers
Bent u Vreedzame School-trainer, dan ontvangt u separaat bericht over het nieuwe Deelnemers Domein.

Informatie voor belangstellenden
Heeft u op dit moment een inlogcode voor het Deelnemers Domein, maar bent u geen leerkracht op een school? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PS
Op dit moment zijn wij druk bezig om alle schoolaccounthouders van nieuwe inlogcodes te voorzien. Wij vragen om uw begrip wanneer u wat langer moet wachten op een reactie dan u van ons gewend bent.

pilotscholen02